Home > Informatie > Pergola zonwering Rainbow Madeira

Pergola zonwering Rainbow Madeira

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras behoorlijk oplopen. In situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden, bestaan er uiteraard ook nog andere zonweringoplossingen. Een mooie optie is de Pergola zonwering, ofwel een zonnescherm op staanders.

Het grote voordeel van de Pergola zonwering is de lage muurbelasting en de windvastheid.

Constructie

De elegante vormgegeven en geheel gesloten cassette wordt door middel van stevige gietaluminium kombeugels aan de muur bevestigd. Dankzij de uitgekiende constructie van deze kombeugels kan de cassette (en hierdoor het hele systeem) kantelen. Zo is het mogelijk om de hellingshoek op een eenvoudige wijze aan te passen.

De positie van de liggers en hiermee dus ook die van de staanders zijn binnen bepaalde grenzen aanpasbaar. Hiermee ontstaat nét dat stukje extra vrijheid dat soms nodig is voor de positiebepaling van de staanders.

De staanders blijven immers permanent in het zicht, net als de liggers, ook wanneer het doek volledig in de cassette opgeborgen zit. De staanders worden in de regel door middel van de meegeleverde montageplaten op betonpoeren geplaatst die net onder het maaiveld* verdwijnen.

* aardoppervlak inclusief bestrating en aardwerken.

Het doek wordt naar voren gebracht door middel van de voorlijst die (in gesloten toestand) volledig in de cassette verdwijnt. Het doek wordt onder spanning gehouden door een ingenieus systeem van gasveren die (niet zichtbaar) in de liggers zijn weggewerkt.

Verandazonweringsdoeken

De zonneschermdoeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden.

Specificaties
Frame kleurenIvoor RAL9001, antraciet structuurlak RAL7016, stargrey structuurlak RAL9006
Acryl doekenRainbow limited edition, Rainbow actie
BedieningElektrisch (Somfy)
Maximale breedte ongekoppeld6000mm
Maximale uitval4500mm
Op zoek naar veranda zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.verandazonwering-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden